Kollektivtrafik på Inlandsbanan

Hur kan Inlandsbanan vara en del av den regionala utvecklingen i Sveriges inland? Som projektledare för Inlandsbanans projekt Kollektivtrafik på Inlandsbanan är det mitt fokus och då specifikt kopplat till persontrafiken. I dialog med de 5 berörda regionerna Norrbotten, Västerbotten, Jämtland/ Härjedalen, Gävleborg och Dalarna jobbar jag tillsammans med projektgruppen att skapa en gemensam plattform att utgå ifrån där vi använder Inlandsbanan på det smartaste sättet för att skapa tillväxt och regional utveckling. Ett spännande och utmanande uppdrag som kräver en stor dos av envishet. Passar mig perfekt!

Mer aktuellt

Trippla världscupper till Östersund

Och jag är en del av tävlingarnas organisationskommitté

Kollektivtrafik på Inlandsbanan

Hur kan Inlandsbanan vara en del av den regionala utvecklingen i Sveriges inland?

O-Ringen, världens största orienteringsäventyr!

Jag har fått och antagit erbjudandet om att vara logistikchef på O-Ringen!