O-Ringen, världens största orienteringsäventyr!

Jag har fått och antagit erbjudandet att vara logistikchef på O-Ringen! Så grymt spännande! Då jag det senaste året jobbat med resa och boende för O-Ringen Åre så har jag haft förmånen att tillskansa mig kunskap och erfarenheter inom dessa områden från nuvarande logistikchef, vilket jag är oerhört tacksam för. Nu när hon väljer att kliva av fick jag frågan om jag ville växla upp inom organisationen och ta ett större ansvar där även service och miljö ingår på ett övergripande plan för alla år. Det innebär att jag även får möjligheten att jobba med, förutom O-Ringen Åre 2022, även O-Ringen Uppsala 2021 och O-Ringen Smålandskusten 2023.

Detta innebär att jag från och med 2021 kommer att jobba, i princip heltid med O-Ringen. Undantaget är de uppdrag som jag har i bolaget och som sträcker sig längre som jag såklart jobbar vidare med.

Mer aktuellt

Trippla världscupper till Östersund

Och jag är en del av tävlingarnas organisationskommitté

Kollektivtrafik på Inlandsbanan

Hur kan Inlandsbanan vara en del av den regionala utvecklingen i Sveriges inland?

O-Ringen, världens största orienteringsäventyr!

Jag har fått och antagit erbjudandet om att vara logistikchef på O-Ringen!